Разработка на сайтове

web development

Кое е общото между разработката на фирмен сайт, сайт за проект или за определена електронна услуга, сайт на институция или най-обикновен малък личен блог?

Планирането. За да бъде успешен един уеб сайт, той се създава с определена идея, концепция и цел. Процесът на разработка започва от целта. Тази цел, преведена на технически език, определя изискванията и спецификацията за изработка на сайта. Той е ваш инструмент, но се създава не лично за вас, а за вашите клиенти. Те ще го ползват по начин, който вие определяте, за да получите желаните резултати.

Уеб дизайнът, тази най-видима страна на разработката, изкушава с възможността да се започне проектът изцяло визуално. След повече от 15 години опит в изработката на сайтове и реализирането на различни ИТ проекти, нашият съвет е прост - не бързайте, защото дори най-красивите и модерни системи са само средства, които не могат да заменят целта ви. Сайтът е денонощната връзка между вас и вашите потребители. И той е жив, нуждае се от съдържание и поддръжка, и винаги може да се разширява при нужда.

Ние от PC Help можем да сме ви полезни във всеки един от етапите по планиране и изработка:

Опитът ни включва изграждане на десетки сайтове - информационни, портали, каталози, фирмени, блогове и други, които можете да видите в портфолиото ни. Работили сме както с частни лица и микро фирми без служители (освен собствениците), така и с големи организации с установени традиции. Познаваме технологиите добре, без да прибързваме с инструментите - прилагаме модерни, но проверени решения.

Ако искате да имате нашия опит на ваша страна, пишете ни - формата за контакт е на един клик разстояние :)