Филип Дудин

Основател на проекта PC Help през 2000 г., Филип Дудин е компютърен предприемач, съчетаващ технологиите и бизнес познанията. Завършил първо мениджмънт, а след това и автоматика в ТУ-София, той има над 8-годишен опит като редактор на компютърно списание, редица сайтове, автор е на десетки ръководства за софтуерни продукти, публикувани в български печатни и онлайн издания, а като технически редактор на Download.bg е тествал и описал над 4 хиляди програми (и отхвърлил двойно повече). Опитът му включва също така работа по маркетинга и рекламите на множество хардуерни продукти. Водил е лекции по информационни технологии. Като ИТ консултант помогнал при стотици отделни казуси, а като член на управителния съвет на СККБ води преговори с Мин. на Здравеопазването за изменения на нормативната уредба, определяща изискванията към интернет залите в страната. Въпреки предимно техническата си част, той е най-добър в обясняването с прости и ясни думи на трудни за разбиране неща. Слабост са му странните идеи, които (противно на общото мнение преди това) се оказват завладяващи и много полезни.

Анна Балева

С близо 20-годишен опит в предпечата и графичния дизайн, Анна Балева е утвърден дизайнер, оформил визията на десетки книги, списания и др. печатни издания, които сте виждали в продажба в страната: Бизнес Софтуер / Download.bg, Финансово-данъчен контрол, ТелеМаниак, АЗ, Белла, HighFlights и т.н. Активна и като преводач, тя работи професионално с английски и руски език, извършвала е преводи за сп. Везни, Криминален роман, преводи на редица документи, сборници и каталози по програма ФАР, ръководител на екип по превода на справочник Стипендии в САЩ и Канада 1998 г. (както и дизайнер на оформлението на изданието).

Опитът на Анна като графичен дизайнер включва също Унисофт България АД, Дар.бг, Евросвят ООД (клон на португалското изд. FOLIO, с които е работила по международни копродукции), Дакс Медия, агенция ARS, ЗЕН Студио ООД.

Винаги водена от страстта си към вдъхновяващи и перспективни проекти и с огромна енергия, Анна е в екипа на PC Help, безпогрешно съчетаваща точност, качествена работа, предаване на проектите в срок и чувство за хумор, което я прави любимка на всичките си колеги.

Аделина Низамова

Аделина Низамова е дългогодишен уеб разработчик, създала е / поддържа десетки сайтове, сред които най-известни са Спаси Дарина (впоследствие "Спаси, Дари На..."), изд. Анхира, каталог къщи за гости pochivkatabg.com, кулинарен портал hamhum.net и др.

Страстен любител на книгите, тя е лъчезарен и компетентен колега, с когото е удоволствие да се работи!